Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Splašková kanalizace a ČOV Luběnice > Smlouva o odvádění odpadních vod veřejnou kanalizací pro potřeby domácností

Smlouva o odvádění odpadních vod veřejnou kanalizací pro potřeby domácností



Datum konání:
20.4.2015
Datum ukončení:
5.5.2015

Vážení spoluobčané,

níže Vám předkládáme „Smlouvu o odvádění odpadních vod veřejnou kanalizací pro potřeby domácností“ a to v podobě, v jaké byla schválena na 4. veřejném zasedání zastupitelstva obce. Předkládáme rovněž tzv. „Dodací podmínky obce Luběnice“, které jsou nedílnou součástí Smlouvy o odvádění odpadních vod. Kanalizační řád veřejné stokové sítě obce Luběnice bude umístěn na webové stránky obce až po jeho schválení vodoprávním úřadem (prozatím je kanalizační řád k nahlédnutí v kanceláři obecního úřadu).

 Všichni z Vás, kteří již mají připojeny své nemovitosti na novou splaškovou kanalizaci, dostavte se, prosím, na obecní úřad k podpisu nové Smlouvy o odvádění odpadních vod. Připomínáme, že obec Luběnice má jako vlastník splaškové kanalizace, podle § 8 zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, povinnost uzavřít Smlouvu o odvádění odpadních vod s každým odběratelem.

Dodáváme, že cena stočného na rok 2015 by podle našich informací měla po dobu zkušebního provozu zůstat stejná jako v roce 2014, tedy 200,- Kč za osobu a rok. Výše stočného na rok 2016 bude určena podle skutečných nákladů na provoz kanalizace a čistírny odpadních vod, a schválena na veřejném zasedání zastupitelstva obce v 1 čtvrtletí roku 2016.

Stejně tak to platí i pro termíny úhrady stočného. V roce 2015 zůstává termín úhrady stejný, jednorázový a to měsíc říjen. Pro rok 2016 pak bude úhrada probíhat podle Smlouvy o odvádění odpadních vod ve dvou splátkách (1/2 do konce května, 2/2 do konce října).

Případné dotazy k této záležitosti Vám rád před podpisem smlouvy zodpovím.

                                                                                                                      J. Blaho

Přílohy:

Dodací podmínky obce Luběnice.pdf [0,13 MB]

Smlouva o odvádění odpadních vod veřejnou kanalizací pro potřeby domácností.pdf [0,36 MB]


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů